Lavenergi termoruder kan noget ingen andre ruder kan – holde på varmen!
En lavenergi termorude er en avanceret termorude, der holder særlig godt på varmen. I en lavenergi termorude er det inderste lag belagt med en tynd metal-belægning, der reflekterer varmen tilbage i rummet. Lavenergi termoruder tilfører varme til dit hus, fordi der kommer mere solenergi ind gennem ruden, end der kommer varme ud.
Derfor er lavenergi termoruden et energimærket produkt.

Komfort
Med lavenergi termoruder sparer du både penge og energi. Men det, du vil lægge mest mærke til, er den forbedrede komfort i dit hjem.De varme vinduer betyder, at det er slut med at fryse, når du sidder i nærheden af et vindue. Du vil ikke længere opleve træk ved og fra vinduet.

Kondens
Indvendig kondens forekommer sjældent ved lavenergi termoruder. Udvendig kondens er tegn på god isolering, men forekommer kun ved specielle vejrforhold.

Garanti for et godt resultat
Lavenergi termoruder gennemgår den samme afprøvning som andre termoruder, bl.a. for deres holdbarhed. For alle ruder gælder det midlertid, at de skal monteres korrekt. Når lavenergi termoruderne er monteret af Hatting Glas, giver vi som noget helt unikt 10 års garanti.

Kontakt os for yderligere oplysninger om lavenergi termoruder. Ring til os på tlf. 75 65 32 66. Husk, at vi leverer og/eller monterer i hele Horsens-området (Østjylland) eller du kan afhente bestilte lavenergi termoruder på vores værksted på Kirkebakken 37, Hatting, 8700 Horsens.

Læs også om: